Bronzarea organica: chocolate dipped skin

Oricat de frumoasa va fi rochia ta de revelion, este necesar sa ai o piele catifelata si picioare bronzate pentru a te pune cu adevarat in evidenta in noaptea dintre ani. Nefiind o mare fana a solarelor, a faptului ca dauneaza si imbatranesc foarte mult pielea, dar si sentimentul semi claustrofobic pe care mi l-au dat mereu, anul acesta am decis sa incerc bronzarea organica.

Dupa ce m-am hotarat, am sunat la Epsilon si m-am programat pentru o sedinta. Am optat pentru varianta de bronzare plus gomaj pentru ca nu am avut timp sa il efectuez acasa si totodata m-am gandit ca pielea va fi exfoliata mult mai in profunzime la salon. Odata ce am intrat pe usa lor am fost intampinata de Ana, o tipa atat de dulce si de amuzanta incat parca am facut sedinta impreuna cu o prietena! Nu le cunosc pe celelalte fete, insa pe Ana o recomand cu cea mai mare caldura!

Este foarte important sa se efectueze un gomaj inainte de procedura pentru ca in felul acesta se elimina celulele moarte si bronzul dureaza mai mult. Tot asa se evita si bronzarea cu pete despre care probabil ati mai auzit. Dupa ce se efectueaza exfolierea, solutia autobronzanta va fi aplicata pe corp treptat, cu ajutorul unui pistol pulverizator special. Odata ce intregul corp este acoperit uniform, procedura care dureaza cca 15 minute, se foloseste acelasi pistol dar fara solutie pentru a se usca pielea si esti gata de plecare. Rezultatele se vad dupa 8 ore de la aplicarea substantei si este recomandat sa faci dus abia a doua zi pentru a lasa solutia sa actioneze. Totodata, nu se vor aplica nici creme, parfum sau machiaj pe piele pana a doua zi.

Ceea ce este interesant de stiut este ca aceasta procedura merge intretinuta la fel ca si cea de la solar. Poti sa revii pentru a intretine efectul si ceea ce este cel mai important este ca pielea nu va fi expusa lampilor UV, deloc! Imi place ideea de a fi bronzata iar sa stiu ca nu exista efecte secundare asupra pielii este un bonus enorm pe care il apreciez la aceasta metoda.

Desi bronzul dureaza undeva intre 8-10 zile, este recomandat ca bronzarea sa se efectueze cu o zi sau doua inainte de petrecere, asa ca daca te gandesti sa te bronzezi si tu inainte de revelion suna-i pe cei de la Epsilon, la 0753774566, mentioneaza faptul ca doresti sa beneficiezi de oferta valabila pe blog-ul ancastoica.ro si primele 5 fete care vor suna vor beneficia de urmatoarea oferta:

50% reducere la 1 sedinta Bronzare organica – 70 ron – sau – bronzare organica + gomaj – 100 ron

60% reducere la abonament de 4 sedinte bronzare organica – 208 ron – sau – 4 sedinte bronzare organica + gomaj = 304 ron.

Pentru cele dintre voi care nu se vor incadra in oferta, preturile generale sunt urmatoarele:

Bronzare organica Pret pentru 1 sedinta -140 ron.

Pret 1 sedinta/pachet 4 sedinte – 130 ron

Pret 1 sedinta/ pachet 8 sedinte – 120 ron

Bronzare organica+ gomaj Pret pentru 1 sedinta -200 ron.

Pret 1 sedinta/pachet 4 sedinte- 190 ron

Pret 1 sedinta/ pachet 8 sedinte- 180 ron 

IMG_2750IMG_2898

IMG_1853BB858961-E8B4-45B1-B2AC-9005B99D3360

Acesta este bronzul meu a doua zi. Vreau sa vad poze cu bronzul vostru dupa ce incercati si voi!

Kisses dolls!