Lanuri de Lavanda: in Romania

What’s the lavander hype all about, anyway?  It’s pretty dope – I’ll tell you that much.

 

Pozele in lavanda sunt la mare cautare si va pot spune asta dupa numarul de persoane care mi-au scris sa ma intrebe unde pot gasi acest lan. El se afla la iesirea din Tecuci, spre Nicoresti.

Partea buna este ca nu e nevoie sa mergi pana in Franta sau Bulgaria daca iti doresti sa faci poze in lavanda, poti gasi lanuri si in Romania. Atentie insa, acestea pot fi vazute, mirosite sau pozate timp de aproximativ o luna de la jumatatea lui iunie pana la jumatatea lui iulie. Asa ca, daca iti doresti sa faci poze in lavanda, acum este timpul potrivit. Inainte de luna iunie lavanda nu va fi mov ci verde, iar dupa luna iulie ea este recoltata.

Feeling-ul din camp este unul pe care nu trebuie sa il ratezi, chiar daca nu esti blogger sau fotograf. Mirosul este ceva ce nu am mai simtit, puternic, placut si abundent in acelasi timp. Zumzetul albinelor, impreuna cu mirosul lavandei si apusul de soare pe care am avut ocazia sa il vad, te fac sa fii recunoscator ca faci parte, pentru o după-amiaza, din acest decor.

Mai aveti putin timp, pana la recolta. Cine se duce sa faca poze acolo?

Kisses, Anca Stoica.