Backstage la T-shirt Factory

Imediat cum am ajuns acasa mi-am dat jos ghiozdanul si jacheta din denim, am deschis laptop-ul si m-am pus pe scris. Vreau sa va povestesc despre experienta de la T-Shirt Factory dar nu inainte sa dau play la melodia care este pe repeat zilele astea si canta non-stop in mintea mea – Haux: Touch. Vreau sa fac un playlist pe YouTube cu melodiile care imi fura mereu inima. As fi curioasa daca v-ar placea si voua sa le ascultati.

Anyway, sa nu ne abatem de la subiect pentru ca vreau sa va spun despre plimbarea la Bucuresti unde am mers cu Cristina sa vizitam showroom-ul celor de la T-shirt Factory. Incaperea propriu-zisa este de fapt un fost garaj reamenajat intr-un mod super cool cu parchet pe pereti si tablouri cu cele mai cunoscute design-uri ale tricourilor. Toate tricourile sunt aranjate pe culori si este destul de usor sa gasesti ceea ce cauti. Am avut ocazia sa vedem productia si modul in care se imprima tricourile dar si cum se trimit catre voi, ceea ce iarasi a fost cool. Am vazut ca va place tricoul milionar, nu gluma :)).

Pentru mine, omul care poarta tricouri de dimineata pana a doua zi dimineata, experienta a fost una misto, in special pentru ca ma bucur enorm sa ii cunosc pe oamenii din spatele acestui proiect de mai bine de sase ani si sa vad cat de mult ii apreciati si voi!

Daca va doriti sa le vedeti showroom-ul puteti sa mergeti in Bucuresti – Str. Vespasian, nr. 59, Sector 1 sau puteti sa ii vizitati online pe www.tshirt-factory.ro. Cred ca pentru majoritatea dintre noi, este mai usor sa facem asta, oricum.

IMG_8763_Facetune_03-04-2018-21-41-50IMG_8783_Facetune_02-04-2018-16-21-09IMG_8855IMG_8920

xx Anca Stoica.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s