Ce machiaj purtam primavara aceasta?

In speranta ca primavara, care se cam lasa asteptata, va veni hotarata sa ramana alaturi de noi, este necesar sa o intampinam cu un machiaj nou, diferit de cel pe care l-am purtat in iarna. Pentru zilele insorite, avem nevoie de un machiaj fresh si vreau sa impartasesc cu voi cateva din ideile mele pentru acest sezon.

IMG-7535-Facetune-10-03-2018-17-47-33

Foarte cool in perioada aceasta mi se pare eyeliner-ul grafic. Am mai vorbit despre el intr-un articol anterior, insa daca nu aveti curajul, cum nici eu nu il am, sa va pictati abstract pentru o zi de mers la job, atunci va recomand un eyeliner standard, putin mai evident. Prin putin mai evident vreau sa spun codite mai lungi cu dunga mai groasa. Daca aveti pleoapa uleioasa ca si mine, atunci nu uitati sa tapotati eyeliner-ul cu un fard negru, fara sa depasiti linia de tus si sa aplicati un fard nude pe pleoapa pentru a evita transferul. Am folosit gel eyeliner-ul de la Inglot care a fost aplicat cu o pensula unghiulara.

IMG-7739-Facetune-14-03-2018-00-37-52

Este important sa acordam atentie deosebita si buzelor, care, dupa parerea mea, arata foarte fain nefinisate primavara aceasta! Nu ma mai dau in vant dupa acel look foarte bine conturat cu creion desenat usor peste marginea buzei. Mult mai mult mi-a placut sa port un lipstain nude-roziu, trasat fara contur, peste care am aplicat un luciu. Singurul dezavantaj este posibilitatea de a ti se lipi parul de buze dar daca poti trece peste acest aspect, vei arata foarte fresh!

Va pregatesc si un articol legat de contouring, cum il realizez eu si de ce imi place asa de mult, pe care urmeaza sa il impartasesc cu voi. Va doresc o zi minunata si un machiaj bine realizat :).

xx Anca Stoica.