have no doubt about it

In timp ce ma uitam la pozele pentru aceasta postare, incercand sa imi adun gandurile am realizat cat de recunoscatoare le sunt oamenilor din jurul meu. Gandindu-ma la persoanele cu care lucrez in viata mea de zi cu zi, cei cu care vorbesc si cei de la care invat de fiecare data cate ceva, am realizat ca sunt suma oamenilor cu care interactionez si la fel esti si tu.

Anul trecut in martie am mers la conferinta The Woman in Cluj la indemnul Gabrielei Popescu, careia ii datorez o mare parte din curajul cu care am pornit pe acest drum. Ceea ce am retinut pana in ziua de azi a fost speech-ul Karinei Ochis. Ea ne-a ajutat sa facem un exercitiu in care sa ne gandim la cinci persoane cu care vorbim cel mai mult la telefon. Apoi ne-a spus ca noi suntem media acelor cinci persoane si in eventualitatea in care nu ne place rezultatul avem obligatia sa interactionam si cu alte persoane care sa ne ajute sa ridicam acea medie. Asta nu inseamna ca trebuie sa renuntam la oamenii dragi cu care relationam ci sa adaugam si alti oameni de la care avem ce invata!

Asta a fost gandul cu care eu am pornit la drum in 2017 si la un an dupa ce mi-am schimbat perspectiva pot spune ca sunt multumita de media mea. Mi-am dat voie sa interactionez cu tot felul de oameni si am raspuns “da” la majoritatea propunerilor care ma speriau dar care ma ajutau pe termen lung sa imi ating potentialul visat. Pot sa va spun cu mana pe inima ca aceste decizii m-au facut sa devin un om mai puternic, mai increzator si mai liber. Frica este un sentiment pe care trebuie sa il acceptam ca fiind parte din noi si sa luptam pentru ceea ce ne dorim chiar daca initial ne este teama de necunoscut. Doar asa putem deveni ceea ce visam, ceea ce ne dorim si ceea ce meritam sa fim!

Pe tine ce te opreste din a-ti urma visurile?

CREDITS:

FOTOGRAFII: TALMACIU CLAUDIU

MAKE-UP: ALINA DRAGAN

LOCATIE: GOSSIP CAFE GALATI