cadoul tau, esti tu.

Era luni noapte, sau poate chiar marti dimineata daca stau bine sa ma gandesc si cu parul ud si picioarele goale stateam in fata dulapului gandindu-ma ce tinuta sa aleg pentru shooting-ul de a doua zi. Nu ma pregatisem cu nimic inainte, ceea ce se dovedea la momentul acela a fi o alegere mai putin inspirata. Aveam in gand sa port fusta din tull cu bocanci si un tricou alb. Voiam sa dau tinutei un aer care sa o duca intr-o zona punk insa pe parcurs am ajuns la ideea de dresuri plasa si tocuri. Iar pentru ca ma regasesc cel mai mult in orice zona incorporeaza macar o piesa sport am vrut sa sparg bariera normalitatii si sa transform tinuta dintr-o eleganta completa intr-o tinuta eleganta cu un aer fresh spre sport.

Fara acest tricou rosu cu dungi albe luat anul trecut din H&M, aceasta tinuta nu ar fi fost una care sa ma reprezinte. Cu siguranta nu toata lumea se va regasi in aceasta combinatie si nici nu trebuie sa o faca. Important este ca fiecare dintre noi sa isi gaseasca o nisa care sa ne reprezinte si sa ajungem sa facem combinatii placute vizual, dar in propriul nostru stil. Este foarte la indemana sa copiem tinute de pe cat walk, daca avem posibilitatea financiara, sau sa achizitionam vitrine din mall insa apogeul creativitatii este atins in momentul cand reusesti sa compui tinute care sa te reprezinte si in care tusa personala sa fie extrem de vizibila.

Va incurajez si pe voi sa iesiti din tiparele impuse si sa faceti tinute pe care nu le-ati mai vazut nicaieri. Incercati combinatii atipice si veti vedea ca exista nenumarate variante de a purta piesele vestimentare pe care poate le si aveti deja!

_TLC8573(1)_TLC8500(1)_TLC8568(1)


CREDITS: 

FOTOGRAFII: TALMACIU CLAUDIU

MAKE-UP: ALINA DRAGAN

LOCATIE: GOSSIP CAFE GALATI