Magie, arta, pasiune.

“To live a creative life, we must lose our fear of being wrong. 🦅” 

Cand am citit zicala de mai sus, am stiut ca se potriveste perfect cu pozele pe care le-am realizat la acest shooting si nu intamplator am ales un vultur la finalul ei, sa o reprezinte. Este nevoie ca multi dintre noi sa devenim vulturi, pregatiti sa luptam pentru ceea ce vrem de la viata, fara sa ne gandim ca gresim sau ca lumea nu va fi de acord cu deciziile noastre.

Am cunoscut-o pe Gina Badiu in 2013, pe vremea cand imi vizita magazinul pe care il administram. Tin minte ca era plina de energie si cu un vibe super dinamic mi-a spus ca am sprancenele inegale si ca ar trebui sa o vizitez, ea fiind cosmeticiana. De atunci si pana acum s-au schimbat multe lucruri, printre care si sprancenele mele, insa Gina a ramas acelasi om frumos si pasionat de ceea ce face. Cand patrunzi in studioul ei, parasesti lumea in care te afli si nu poti sa nu o admiri fara sa incerci sa o intelegi pentru ca altfel lucrurile si-ar pierde frumusetea. Consider ca acelasi lucru este adevarat si cand vine vorba despre arta care este creata in aceste proiecte in care am ales sa ma implic. Nu incerc niciodata sa inteleg munca unui artist decat in momentul in care proiectul a luat sfarsit.

Am realizat acest shooting abstract impreuna cu Gina pentru ca ea a dorit sa isi puna in valoare abilitatile pe care nu are ocazia sa le arate in momentele cand realizeaza un machiaj de zi sau unul de mireasa. De cele mai multe ori creatorii, precum fotografii sau make-up artistii, sunt constransi de normele sociale pentru a crea proiecte care sa fie placute de majoritatea oamenilor si sunt obligati sa ramana in anumite tipare. Prea putine mirese isi doresc un look abstract in ziua cea mare, ele preferand sa mearga la sigur, lucru care inhiba de cele mai multe ori creativitatea.

Acest shooting m-a facut sa realizez si mai mult decat o facusem pana atunci, cata magie este in spatele lucrurilor facute cu pasiune si ca arta in adevaratul sens al cuvantului nu poate sa vina decat din pasiune pura. Nimic nu se compara cu timpul care sta in loc in momentele in care faci pasi mici, spre visul tau. So go on vulture, go grab your dreams!

IMG_4362IMG_4310 (1)

fotografii: CIPRIAN NECULAI; make-up: GINA BADIU