13.02.18 – mai sunt si altii ca mine?

Nu mi-am putut imagina ca as avea emotii atunci cand voi scrie un articol pe un blog cu niciun urmaritor. Stand in fata laptop-ului imi treceau sute de subiecte prin minte legat de ce voiam sa scriu si am inceput zeci de articole pe care cred ca le voi si termina la un moment dat.  Nimic nu mi se parea potrivit pentru un prim articol pe un blog personal.

Am schimbat locatii, bauturile ce ma acompaniau si totusi nimic nu mi se parea ca merge. Mintea imi fugea in toate partile pana cand am poposit asupra experientei de acum cateva luni cand mi s-a oferit ocazia sa tin o conferinta impreuna cu alti cativa antreprenori de succes din Galati pentru doua sute de studenti. Si atunci ca si acum ma gandeam cat este de important sa fii relevant si sa spui ceva interesant intr-o lume in care toate informatiile sunt la doua click-uri distanta. Am ajuns la concluzia ca autenticitatea este cea mai importanta atunci cand vine vorba de a fi un om misto si in timpul speech-ului am ajuns sa fac o gluma care suna cam asa: “daca v-am gresit vreodata comanda telefonica va rog sa nu aruncati acum cu tomate in mine…”. Evident ca nimeni nu a ras ceea ce mi-a amplificat si mai mult emotiile pe care le aveam. Dupa ce am terminat insa discursul am realizat ca desi avem mereu informatii la dispozitie nu avem destule experiente sincere care ne sunt impartasite de alti oameni. Asta doresc sa fac eu in acest proiect in care m-am angrenat, sa fiu un om sincer pe internet. Mai sunt si altii ca mine?

Numele meu este Anca Stoica si nu sunt blogger. Sunt un antreprenor caruia ii place sa faca poze si sa tina discursuri. Nu stiu daca informatiile astea sunt atipice insa ele sunt cele care ma reprezinta. Va invit sa imi fiti alaturi pentru ca pe parcursul acestui proiect imi propun sa va prezint oameni faini, experiente de viata si fotografii frumoase. Desigur, nu vor lipsi lucrurile care imi bucura sufletul in mod superficial precum hainele si machiajele. Acest proiect este menit pentru a fi un hobby si va fi tratat ca atare.

ACS_0007IMG_6253 (1)IMG_6260ACS_0008 (1)

GEACA: STRADIVARIUS; FUSTA: ASOS

FOTOGRAFII: CLAUDIU TALMACIU – MAKE-UP: ALINA DRAGAN